sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Father's Day

Nyt on ollut blogin puolella hiljaista enkä ole saanut aikaseksi edes siirtää kuvia koneelle kamerastani. Kuvia on tullut nyt otettuakin todella vähän. Opiskelut on tosiaan aivan loppusuoralla ja ne vievät oikeastaan kaiken ajan tällä hetkellä, ainakin ajatuksen tasolla..

Viikko sitten vietettiin isänpäivää vanhempieni luona nauttien perheen seurasta hyvän ruuan ja juoman kera. Isälle teimme valkosuklaakakun, joka oli erittäin hyvää! Päivä oli leppoisa ja rento. Oli ihanaa viettää päivää, jolloin ei tarvinnut miettiä tekemättömiä koulutöitä ja opinnäytetyötä. Ja mikä parasta, isäni on paras, joten isänpäivää on aina mukava juhlia!
Soitin myös pitkästä pitkästä aikaa pianoa. Olen aloittanut pianonsoiton ollessani noin 8-vuotias. Nykyään soitan piano todella vähän, koska pianoni majailee ainakin vielä lapsuudenkodissani. Meillä kun ei valitettavasti ole tilaa pianolle.. On kuitenkin mukavaa soitella aina silloin kun menen vanhempieni luokse ja nyt vielä kaivoin hieman uusia nuotteja esille. Harmittaa, kun ei ehdi oppimaan mitään uutta kun soittelee vain harvoin. 
Minä vein isälleni terveiset Turusta ja suklaata lukuhetkiin!


Miten te muut vietitte isänpäivää? :)

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti