tiistai 21. lokakuuta 2014

Evo hiking area.

Tähän syksyyn on kuulunut paljon opinnäytetyöntekoa. Viime viikon syysloma oli siis hyvinkin odotettu ja päätin, että tällä kyseisellä viikolla en aio edes miettiä opiskeluun liittyviä asioita. Lähdimme Evolle retkeilemään, miten loman voisi edes viettää paremmin? Emme ehtineet olla Evolla kuin kolme päivää, mutta jo tässä ajassa rentouduin kyllä kunnolla.

Evolla ei juuri missään ollut kuuluvuutta eikä puhelimessani toiminut netti. Ensin tuo hieman ärsytti, mutta oli kyllä erittäin puhdistavaa, ettei koko aikana pystynyt käyttämään kännykkää. Melko nopeasti koko kännykän olemassaolon unohti. En kovin usein vietä kolmea päivää metsän keskellä ilman sosiaalista mediaa ja täytyy sanoa, että se voisi tehdä jokaiselle hyvää aina joskus.. Harvemmin esimerkiksi vietämme avopuolisoni kanssa iltoja pelaamalla korttia yhdessä, nyt tämäkin on koettu!

Maisemat Evolla oli mahtavia. Metsät olivat kauniin puhtaita ja koskemattomia. Mukavaa oli myös tehdä ruokaa ja keittää kahvia laavuilla nuotion lämmittäessä :)


Eräilyfiiliksiä..4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja maisemia. Mua harmittaa hirmuisesti kun jäi syksyn suunnitellut vaellukset tekemättä muutto hässäkän vuoksi, mutta parhaillaan tässä suunnittelen jotain kivaa päivävaellusta tulevalle viikonlopulle, jonka kyllä kerkeis heittää. Luonnon keskellä on kyllä paras tapa viettää lomaa ja rentoutua minunkin mielestäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Luonnossa olo on kyllä jotenkin mieltä rauhoittavaa. Muuttaminen on raskasta, joten kannattaa ihmeessä toteuttaa se vaellusreissu niin pääsee rentoutumaan! :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, tykkään erityisesti tuosta mustavalkoisesta maisemakuvasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Marjukka K! Mukavaa, että pidit kuvista. Kävin katselemassa myös Sinun blogiasi: mielettömän hienoja kuvia ja sait minusta lukijan blogiisi! :)

   Poista