torstai 15. lokakuuta 2015

Mona's Daily Style


Viime sunnuntaina oli mielettömän kaunis ja ihana ilma. Itse pyrin viettämään sunnuntaipäivät mahdollisimman rennosti ja haluan, että niistä saisi voimaa aina tulevaa uutta viikkoa varten. Viime sunnuntaista todella sain voimaa! Sovittiin Monan kanssa treffit sunnuntaiksi ja vietimmekin melkeen koko päivän yhdessä kahvittelun, kuvailun ja syömisen lomassa. Monan kanssa synkkasi aivan mielettömän hyvin ja on ihanaa saada tutustua kunnolla tähän  huipputyyppiin vaikkakin me siis toisemme tiedetäänkin jo vuosien takaa. :)

Oli aivan mahtavaa päästä kuvaamaan Monaa, meillä oli todella hauskaa yhdessä ja Mona oli niiiin luonnollinen kuvattava. Päivästä jäi kaikinpuolin aivan mahtifiilikset! Monan blogi on muuten niitä ensimmäisiä blogeja, joita itse olen säännöllisesti seurannut. Monan blogista huokuu aitous ja luonnollisuus. Nämä ovat asioita joita itse arvostan. Pidän myös siitä, että Mona kirjoittelee myös aivan arkisista asioista. Ja edelleen, se aitous, joka tästä naisesta huokuu. <3 


Mona's Daily Style


mona19
mona20
mona5
mona6
mona16
mona1
mona22
mona7
mona11
mona10
mona12
mona4
mona8
mona9
mona24
mona21
mona18
mona15
mona13
mona2
mona3


8 kommenttia:

 1. Niin upeita kuvia ja nätti malli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Malli on kyllä näissä kuvissa ihan huippu!! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia. Syksyn värit on kyllä niiin upeita ja niin valo! :)

   Poista
 3. mistä nuo ihanat saappaat on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, on kyllä ihanat. Mä ainoastaan kuvasin Monaa, en osaa yhtään sanoa mistä hän on nuo saappaat hankkinut :) Kannattaa kysyä suoraan Monalta, näyttäisi tuossa postauksessa olevan samat saappaat jalassa -> http://monasdailystyle.fitfashion.fi/2016/01/07/say-yes-to-new-adventures/ :)

   Poista